Tennis&Style: Η Links of London στο Wimbledon!

Ο Official Jeweller του Ladies Run ταυτίζεται με μια ακόμα λαμπερή αθλητική διοργάνωση

Η Links of London και φέτος, για 22η χρονιά, παρουσιάζει την iconic Wimbledon συλλογή της, ως επίσημος κατασκευαστής κοσμημάτων για το πιο κομψό τουρνουά τένις της υφηλίου.

Το φετινό Wimbledon θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου, με τις Serena Williams, Petra Kvitova και Maria Sharapova φαβορί στις… Ladies!

Η συλλογή Wimbledon της Links of London αντλεί την έμπνευσή της τόσο από τις εγκαταστάσεις των κορτς και το ιστορικό Μουσείο, όσο και από το ίδιο το άθλημα όπως φαίνεται στα εντυπωσιακά charms σε σχήμα ρακέτας και μπάλας του τένις, στο εμβληματικό Wimbledon Sweetie βραχιόλι και στα εκπληκτικά αντρικά ασημένια μανικετόκουμπα (δώρο για εκείνον!), που στην βάση τους έχουν χαραγμένο το λογότυπο της διοργάνωσης.

Νέο σχέδιο στη φετινή συλλογή είναι επίσης και το κομψό βραχιόλι και κολιέ με το μοτίφ της ρακέτας με αστραφτερά micro pavé διαμάντια, διαθέσιμο σε χρυσό 18 καρατίων και ασήμι.

Η διεθνής μάρκα Links of London που ανήκει στο portfolio του ελληνικού ομίλου της Follie Follie, είναι ταυτισμένη με την πιο chic πλευρά του αθλητισμού. Στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ήταν ο επίσημος προμηθευτής μεταλλίων και αναμνηστικών. Ενώ κάθε Σεπτέμβρη δίνει το παρόν στον Αστέρα ως Official Jeweller του πιο λαμπερού αγώνα δρόμου Ladies Run!

29 May 2015 no comments