ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΗ

«Όταν τρέχω, νιώθω μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας!»

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΦΡΑΓΚΗ

Διευθύντρια Πωλήσεων Bancassurance ERGO Ασφαλιστική

Η Μαριλένα Φραγκή είναι στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας και μητέρα δύο παιδιών. Η ισορροπία ανάμεσα στις απαιτήσεις της δουλειάς και της προσωπικής ζωής αποτελεί για εκείνη καθημερινή πρόκληση, αλλά και πηγή δύναμης.

 

Η άθληση μπήκε στη ζωή μου με τη συμμετοχή μου στην ERGO Running Team το 2022. Η στήριξη της εταιρείας μας στη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα, όπως στο Ladies Run, αλλά και τη Χορηγία της στον ΣΕΓΑΣ, αποτέλεσε έμπνευση για μένα. Έτσι, λοιπόν έτρεξα για πρώτη φορά στον Μαραθώνιο της Αθήνας, στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, και από εκείνη τη στιγμή το τρέξιμο έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Ήταν η ώθηση που χρειαζόμουν για να δοκιμάσω κάτι καινούριο, με στόχο την ευεξία και την προσωπική μου ανάπτυξη.

Όταν τρέχω, νιώθω μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και το μυαλό μου αδειάζει από τις σκέψεις και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Οι αγώνες για μένα είναι η επιβράβευση όλων των προσπαθειών μου. Το κλίμα που επικρατεί στους αγώνες μου δίνει την αίσθηση ότι συμμετέχω σε μια γιορτή, μακριά από το άγχος και την πίεση.

Η θηλυκότητα δεν είναι θέμα αθλήματος είναι θέμα προσωπικότητας. Κάθε άθλημα μπορεί να φέρει τη δική του θηλυκή πινελιά, ανάλογα με το πώς το εκφράζει η γυναίκα που το ασκεί. Για μένα, το τρέξιμο είναι ένας συνδυασμός δύναμης και ευαισθησίας, που ενσωματώνει τη θηλυκότητα μου.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που χρειάστηκε να ξεπεράσω στη ζωή μου ήταν η απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μου προσώπου. Αυτό με δίδαξε πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάς τη ζωή και να βρίσκεις δύναμη ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Αυτό που δεν αποχωρίζομαι ποτέ όταν τρέχω είναι το ρολόι μου. Το ρολόι αποτελεί για μένα το απόλυτο φετίχ μου, καθώς με βοηθά να παρακολουθώ την πρόοδό μου και να μένω συγκεντρωμένη.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε καθημερινά. Μία από αυτές είναι να επιδιώκουμε την επιτυχία σε πολλαπλούς τομείς ταυτόχρονα, χωρίς να χάνουμε τη θηλυκότητα και την ευαισθησία που μας χαρακτηρίζει.

Με εμπνέουν οι γυναίκες που καταφέρνουν να ισορροπούν ανάμεσα σε πολλαπλούς ρόλους – ως μητέρες, σύντροφοι, επαγγελματίες, φίλες – και συνεχίζουν να κυνηγούν τα όνειρά τους, παρά τις δυσκολίες. Αυτές οι γυναίκες που ξεπερνούν τα εμπόδια της καθημερινότητας με θάρρος και αποφασιστικότητα είναι για μένα πηγή δύναμης.

Λατρεύω τη βρώμη με γιαούρτι, μέλι και blueberries για πρωινό. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ένοχη απόλαυσή μου είναι τα τυριά, ειδικά όταν συνοδεύονται από ένα ποτήρι καλό κρασί!

Ένας κόσμος χωρίς ladies θα ήταν εντελώς άχρωμος. Οι γυναίκες φέρνουν ισορροπία, ευαισθησία, δύναμη και χρώμα σε κάθε πτυχή της ζωής.

Photos: Παναγιώτης Γιαννούτσος – taphteam

 

 

10 Oct 2024 no comments